Om Eriks Webbservice

Eriks Webbservice startade 1997. Ursprungligen var verksamheten inriktad på webbgrafik, men webbdesign blev ett logiskt steg efter att ha producerat grafik till olika hemsidor. Verksamheten har utvecklats sedan dess, och jag kan idag erbjuda mina kunder ett rikt utbud av service för webben, men även annan marknadsföring.

Allt sedan starten har firman drivits utan anställda av Erik Lundgren. Det efterhand ökande behovet av annan service åt mina kunder har mötts med samverkan med ett stigande antal fristående företag i liknande branscher. På det sättet kan Eriks Webbservice alltid garantera snabb och personlig service.

Erik Webbservice arbetar idag tillsammans med ett antal fristående företag som erbjuder tjänster inom bl.a. reklamproduktion, marknadsföring, informationshantering, projektledning och utbildning. 

Min affärsidé är enkel: Ge kunderna det du själv skulle vilja få i motsvarande situation: Inga uppsägningstider, inga registreringsavgifter, inga dolda avgifter, snabb och personlig service - allt till vettiga priser. Om man levererar tjänster som kunderna är nöjda med, behöver man inte låsa upp dem med långa bindningstider och krångliga avtal.

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan skall fungera.

Genom att besöka vår webbplats accepterar du användandet av kakor

Jag fattar